Vendégkönyv

Ide várjuk látogatóink kórusnak szánt üzeneteit, észrevételeit.

Új üzenet írása »
 1. Soltész Anna szerint:

  Csodás volt a koncert szombaton! Gyönyörű, egységes hangzás, a tisztaságot nem is kell említeni, változatos műsor, szép szövegmondás, és látszik a többség arcán az öröm, hogy élvezi az éneklést (biztos a többiek is, csak jobban kellene kifelé is sugározni).
  Nagyon szép utat kívánok Nektek, és Izraelben gondoljatok egy-egy pillanatra testvéremre, Soltész Juditra, aki most 7 éve halt meg, akkor ment volna nyugdíjba, és mindenképpen szeretett volna eljutni Izraelbe.

  Jókívánságokkal: Soltész Ani, a Vándor kórus örökös tagja.

 2. RÉKA szerint:

  Nagyon szép oldal!RÉKA

 3. RichardRow szerint:

  Thank you! Numerous data.

  canadianpharmaciesbnt.com
  international pharmacy

 4. simon szerint:

  Nice page with interesting theme!

 5. Lovas Zsuzsanna szerint:

  Vándor kórus 40éve címmel van egy minikönyv a birtokomban. Ha valaki tudna segíteni,: eladóvá vált.

 6. tina szerint:

  wish U the best 🙂
  good luck

 7. ana szerint:

  geweldige website.

 8. jacob szerint:

  Nagyon érdekes hely. Üdvözlet!

 9. RM szerint:

  Tisztelt Stamler Edit! A hibát elhárítottuk. Már le tudja tölteni a megrendelőlapot. Elnézését kérjük a kellemetlenségért!

 10. Stamler Edit szerint:

  Szerettem volna rendelni a zenei foglalkoztató füzetekből és a kórushangképzésből is, de sajnos nem sikerült, mindig hibát jelzett. Hogyan lenne lehetséges hozzájutni a kiadványokhoz? Köszönettel várom a választ a megadott emailre! Stamler Edit

 11. reka szerint:

  Jo az oldal.reka

 12. Zitocska szerint:

  Dear Brandon,

  Mr. Jozsef Gát indeed spent some time with the choir between 1945 and 1947 (according to the choir’s history book it was 2-3 months). We have a picture of him, if you need it please contact our conductor Zsuzsanna Németh (nemethzs469@gmail.com), she may have more information on him.

  Best regards,

  Zita Ozorak

 13. Brandon szerint:

  I’m wondering why there is no mention of József Gát who conducted the choir from 1945-1952? I am writing my doctoral dissertation on Gát. Is there anywhere archive I could get a picture from? or past programs with his name?

 14. Soltész Ani szerint:

  Gratulálok a május 5-i koncerthez, az egész fesztivál megrendezéséhez, lebonyolításához! Remek volt, nem volt túl hosszú az esti hangverseny, nagyon szuggesztív volt a két vendégkarnagy, remélem, díjazzák ezt a nemes gesztust, hogy vezényelhették a kórust! További sikereket kívánok szeretettel: Soltész Ani

 15. Péterfai Jánosné szerint:

  KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNOK a kórus tagjainak nagyon sajnálom, hogy kimaradtam az április 1-i szereplésből, de nem tartózkodtam Bp területén 2 hétig.

 16. péterfai jánosné szerint:

  Még annyit, a 3o-i fellépés csúcs élmény volt számomra ,köszönöm Zsuzsa

 17. péterfai jánosné szerint:

  Kedves Zsuzsa, Anna és kórustársak ez úttal kívánok mindenkinek Békés Boldog Egészségben és sikerekben gazdag 2012-es újévet Péterfainé Györgyi

 18. KoBa(k) szerint:

  Kedves Cintia!

  Ezen az oldalon minden információt megtalálsz: http://www.vandorkorus.hu/bemutatkozas/tagfelvetel/ (görgess egészen az aljáig!)

  Üdvözöl:
  Kovács Balázs

 19. Kiss Cintia szerint:

  Kedves énekkarosok!
  A próbák időpontjáról szeretnék érdeklődni,egy héten hány alkalommal van,és milyen időpontban?Én munka mellett szeretnék járni,és így csak az esti időpontok felelnek meg!A választ előre is köszönöm!
  Üdv::Cinti

 20. ggy szerint:

  Kedves Óbudai Kamarazenekar! Jó volt veletek ismét együtt szerepelni. Köszönjük:))))

  A koncert után találtunk egy fekete mellényt. Nálam van. Ha szükség lenne rá, írjon a tulajdonosa: grecsnikgyorgyi@gmail.com. Ha nem, a 13-i fellépésre viszem az Aranytízbe.

 21. ggy szerint:

  Kedves volt és régi kórustagok, akik szeretik a Budapesti Vándor Kórust!

  Szeretnénk veletek az interneten keresztül tartani a kapcsolatot és időben értesíteni benneteket a programjainkról, hogy részt tudjatok venni rajta.
  Ehhez kérném a segítségeteket!
  Kérlek benneteket, hogy a következő e-mail címen jelentkezzetek pár szóval:

  grecsnikgyorgyi@gmail.com

  (Aki tudja, adja át!)

  Üdvözlettel: Grecsnik Györgyi